GallerierÄr inspirerad av den italienska lyxen med tunga spetsar och stora rosetter men ger ändå ett väldigt stilrent intryck.

Ca pris: 13.500 kr
Är inspirerad av Carrie Bradshaw från serien Sex and the City. Klänningen består av ett draperat korsettliv med avtagbart skärp. Den puffiga nederdelen som hålls ut av tyll. Tillverkad av hundraprocentig sidentaft. Det avtagbara skärpet som knyts baktill har en extra stor rosett för ett puffigare intryck.

Ca Pris: 13.000 kr


Har fått sitt namn från den gamla 80-tals serien Dynastin. Det är dock inga axelvaddar i men den framhäver axlarna. Det vill säga 80-tal i modern tappning.

Ca Pris: 9.000 kr
Kom inspirationen från förr i tidens hovdamer med sin markerade midja och figurframhävande nederled. Är gjord i sidentaft med spetsband i midjan.

Ca Pris: 12.000 kr
Kom som en överraskning. Den har en hög slits som kommer att komma tillbaks snart i festkläder. Den är draperad på ett friare sätt. Hålet i ryggen är något jag använder ibland på diverse klänningar. Detta gjorde även modehuset Versace när Kate Moss var dess ansikte utåt förra året. De draperade rosorna är ett kännetecken för Tawido by Boja.

Ca Pris: 14.000 kr
Klänningen är inspirerad från Eva Longoria men även med inspiration av tidigare klänning (Longoria 1) som jag designade förra året.

Ca Pris: 14.000 kr
Har samma snitt som väggmålningarna från det forna Egypten. Men stilen är ändå i italiensk anda. Den görs i sidenchiffong med många Swarovski kristaller fastsydda på fram- och baksida.

Ca Pris: 17.000 kr
Klassisk klänning med en twist. Korsetten har ett draperat mönster i form av ett hjärta. Ett mörkt band dekorerat med Swarovski kristaller markerar midjan.

Ca Pris: 12.000 kr

* Priset varierar på antal provningar och ändringar som behövs.